Met de garDsign®-tools een droomtuin design'en, visualiseren en inrichten: professional en consument vinden het gewenste product gemakkelijk en snel met de tools.

  • Interactie met meer dan 30.000 gebruikers per maand
  • 63% van (alle leeftijdsgroepen) Nederlanders willen graag digitale beleving en interactie
  • Consumenten verwachten transparantie en heldere informatie 

Ga direct naar het meest gekozen Complete-account

"Het gebruiksgemak en de snelheid verraste me: een ontwerp maken is veel eenvoudiger dan ik gewend was en het bespaart me veel tijd!" Lees meer over; opties voor de proffesional>

Wat is garDsign®?

Direct naar pakketten voor de hovenier >

Het online tekenprogramma garDsign® is een zeer complete, gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te passen online applicatie op jouw eigen website. Met garDsign® kunnen je klanten zelf een tuinontwerp schetsen! Hiermee biedt je jouw klanten niet alleen een aantrekkelijke extra service, maar ook fun en modern gemak.

"Wanneer een consument binnenkomt met zijn zelfgemaakte tuinschets en boodschappenlijst heb ik direct zijn wensen in kaart en kan ik hem adviseren en met minder tijd van een passende offerte  voorzien!"

Ga naar de uitleg van het Normal-account >

"Dankzij de gekoppelde producten kan ik mijn klanten direct de verschillen (ook in prijs) zichtbaar maken, ook het 'moodboard' is superhandig, visueel en snel!"

Start demo

Productcatalogue

Alle producten overzichtelijk in één Productcatalogue en shop!

Kies vergelijk en selecteer direct de producten vanuit het getekende tuinontwerp.

GardenDesign-tool

Vormgeven van je tuin door online jouw eigen "gratis" tuinontwerp te tekenen en visualiseren.

Bekijk eerder getekende tuinen ter 'Inspiratie'!

 

PlantEncyclopedia

Met de PlantEncyclopedia biedt garDsign® een unieke, geavanceerde zoekmachine voor planten en bomen.

Kies gekoppeld aan de tool uit bomen en struiken.

GardenAssistent

Maak van jouw 2D-ontwerp met slechts één muisklik een 3D-weergave en ‘loop’ door het ontwerp.

Bekijk direct in je tuinontwerp of je tuinontwerp 'Rainproof' is?

Presentatie en promotie

Klantwaardering en –binding

Met jouw eigen online tekentool. Door de koppeling van de garDsign®-tekentool aan jouw eigen website kunnen je klanten snel en eenvoudig naar hartelust schetsen. Met hun ontwerp heb je een prachtig uitgangspunt in handen voor de uiteindelijke tuin, die dankzij jouw kennis en ervaring zowel optisch als praktisch optimaal wordt vormgegeven.

Groter publiek

Meer dan 1.180.000 consumenten en professionals. De garDsign®-tools zijn populair, zowel bij de consument als bij de professional – en dat zijn er al ruim 400 – met voorkomend meer dan 20 projecten per maand. En de gebruikersaantallen, het aantal tuinwerpen/ projecten groeien nog steeds. Door zichtbaar te zijn op ons platform bereikt je dus automatisch een groot publiek!

Nieuwe verkoopkanalen

Met eigen assortiment vanaf het Top-account, al vroeg in het tuinontwerp (aan de voorkant) zichtbaar richting consument, gekoppeld aan de tekentool. Consument en professional werken al bij het designen en visualiseren van hun tuinontwerp met jouw producten. 

Productpromotie

Inspelen op trends en klantbehoefte, de klant maakt niet alleen zijn eigen tuinontwerp, maar kan alle getekende elementen en producten vervolgens ook in zijn winkelmandje plaatsen. De aanwezigheid van jouw producten in de tekentool betekent dus dat alle gebruikers – en dat zijn er al ruim 1.180.000 – joúw producten kunnen bestellen. 

Een goed vindbare website

Integreer onze tekentool in jouw bestaande website, of kies voor een compleet nieuwe, eenvoudig beheerbare website. De garDsign®-tools bieden jou én jouw klanten alle gemak. De tool kan eenvoudig in de bestaande website worden geïntegreerd, maar wij bieden ook compleet nieuwe websites - inclusief de gepersonaliseerde tekentool uiteraard. 

Tijdsbesparing

Wensen van de consument direct zichtbaar, met garDsign schetsen jouw klanten – en jijzelf – met slechts een paar muisklikken een gedetailleerd tuinontwerp. Dat vervolgens naar hartelust kan worden gewijzigd, geprint, in 3D bekeken en geperfectioneerd.

Deze partners gingen u voor